background
25 jaar

Over ons

In 1991 is Peter Dekker ( † 2 augustus 2014 ) als zelfstandig ondernemer begonnen met een onderhouds- en timmerbedrijf in Berkhout.

In de loop der jaren werd het accent van de werkzaamheden gelegd op mechanische beveiligingen, zoals hang- en sluitwerk. Al snel ontstond daarop de vraag naar levering van kozijnen, ramen en deuren. Peter besloot deze zelf te produceren. Wegens succes kon een verhuizing naar een groter pand aan de Wieder 1 in De Goorn niet uitblijven.

Vijf jaar later werd echter al duidelijk dat ook deze locatie te klein was geworden voor de werkzaamheden van de Timmerfabriek van Peter Dekker.

Daarop werd besloten om een nieuwe bedrijfshal aan De Schrepel 14 in De Goorn te bouwen en vanuit daar te gaan produceren. Aangezien de ruimte in het nieuwe pand tweemaal zo groot is, kon de productiecapaciteit aanzienlijk worden vergroot.
Daarnaast is door Timmerfabriek Peter Dekker altijd geïnvesteerd in nieuwe machines en technieken, waardoor een snelle levering van kwalitatief hoogwaardige kozijnen kan worden gewaarborgd.

Medio mei 2019 is de timmerfabriek overgenomen door Thom Gräve, die tevens directeur is van Machinale timmerfabriek T.B.J. Gräve in Zaandam.Peter

Rondleiding

Social

© 2024 Timmerfabriek Peter Dekker B.V.
Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Verwerkingsvoorschriften Houten Gevelelementen | Garantiebepalingen